Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické strúhadlá
- Má 5 rôzmych nástavcov
- žiaľ, jemným a škrabkobým nástavcom sa nedalo spracovať ani jablko, iba pri extremnom tlačení. U všetkých nesprávna geometria škrabiek. Nepoužiteľné!!!
Nepoužiteľné!!!
Dúfam že bude dobrý, je to darček na Vianoce.
- Jednoduchá obsluha a dostatočné výmenné strúhače.
- Veľmi krátka prevádzková doba 2 minúty, tiež dosť veľké percento nepostrúhanej zeleniny pri používaní
Krátka prevádzková doba, nekvalitne postrúhaná zelenina
SENCOR SSG 3500 som už použila pri spracovaní zeleniny. Tento výrobok mi veľmi uľahčil robotu a spracovanie väčšieho množstva rôznej koreňovej zeleniny. Zatiaľ som veľmi spokojná.
Praktický a funkčný
jednoduchý, malý, vzhľadom na cenu veľmi dobrý výrobok
- celkom šikovný pomocník do kuchyne
- otvor na strúhanie trošku úzky
- ten plast sa mi zdá slabý,no uvidím neskôr
good
Nakoľko som už staršia osoba ZŤPS tento produkt sa mi vyhovuje,nakoľko tie predošlé staré mlynčeky som musela ručne krútiť a už ma bolia ruky a tento nový Váš produkt mi vyhovuje. Už som ho aj odskúšala.
primeraná cena
- vyborna pomoc, uz nemusim pracne krajat zeleninu na akykolvek salat, je to raz- dva
- stupa spotreba zeleniny :-)
je super ak su deti, pre dcerku truham na nom jablcka + mrkvu
- Vynikajúci nadstavec na strúhanie, výkon, cena
- Farebné rozlíšenie nadstavcov
- Kryt na skladovanie nadstavcov
- Kábel by mohol byť trošku dlhší a mohol by sa lepšie natáčať...
Je úplne super
- Ja už používam 3 roky som veľmi spokojná .Teraz som kúpila ako darček pre kamarátku . Tu bola najnižšia cena -som spokojná
Zatiaľ odskušane iba na struhanie a zemiakom a sme velmi spokojni. Cena je super.
- Nie je vhodné na strúhanie zemiakov
Vyrobok som si objednala na doporucenie syna ,lahka manipulacia ,skladny,rychle nakrajanie ovocia, zeleniny.
Maximalna spokojnost,vsetko rychlo a kvalitne postruhane.
- maximálna spokojnosť, šikovný malý s veľkým výkonom
Zobrazujem 81 - 100 zo 137 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7 Ďalšie »