Najnovšie recenzie zo sekcie Elektrické strúhadlá
- Rychly.
- Cakala som tichsi chod. Gombik musi byt stale stlaceny, aby pristroj krajal. Pristroj vraciam, nakolko ta vec, ktorou zatlacam zeleninu dovnutra, je prilis dlha a zasekava sa o noze. Nektore noze uz pokrivila. Pravdepodobne mam len ja zly kus, nakolko tu boli niektori ludia s nim spokojni.
- Lahky
- Vykon
- ľahké umývanie, skladnosť, jednoduchosť použitia
- Ani ma nenapadá.
Ja by som si strúhadlo kúpila opäť. Nezvláda síce jablká so šupou, ale mne osobne to neprekáža. Mrkvu strúha úplne super, rovnako napríklad syr, alebo mandle.
- super cena
- žiadne
veľmi som spokojná
Philips HR 1388/80
Pridané: 10. decembra 2015
(naposledy upravené 10. decembra 2015)
Zakúpený v DATART.sk
- praktický, šikovný pomocník v kuchyni
Doteraz som si zeleninu struhala ručne na struhadle a bolo to dosť nepohodlne a prácne. Teraz je to jednoduché a praktické, je to na nezaplatenie, hlavne pre tých čo majú radi zeleninové šaláty, ako ja.
- slabý výkon motora
prestal som použivať ručné strúhadla
- rýchly
- nie je na všetku zeleninu (napr. kapusta, cibuľa...)
je malý ale účinný, avšak nie na každú zeleninu
Veľká spooojnosť
- šikovný pomocník, ktorý nezaberie veľa miesta
- jednoduché ovládanie
- myslela som, že bude vhodný aj na mletie zemiakov. Pomelie ich síce, ale je to trápenie.Ostatné (napr. syr, orechy, jablká) zvláda výborne.
S výrobkom som celkovo spokojná. Odporúčam ho aj ďalším zákazníkom.
- vyborny univerzalny pomocnik v kazdej kuchyni.
- drzte sa navodu-nic
velmi odporucam ,majte ho vzdy po ruke.
Dobrýn a praktický pomocník v domácnosti
- tazko vyberatelne noze z plastikovej podložky
- šikovný pomocník bez negatív
nemám námietok k výrobku a dodávka bola tiež rýchla a bezproblémová
Rozhodovala som sa medzi tymto salatovacom a moulinexom s farebnymi bubienkami /neviem teraz presny typ/. Zatial som pouzila len na struhanie mrkvy, ale ked zvlada mrkvu, mal by aj ostatnu zeleninu, ci syr. Celkovo som s vyrobkom spokojna, ale myslim, ze sa da takyto vyrobok vymysliet aj inak. Nie je prilis hlucny.
- vynikajúca úspora času v domácnosti,
- nosič nástrojov mohol byť z nerezu,ako aj držiak z disku čo sa vsúvaju nadstavce sa môže opotrebovať skoro, je z umelej hmoty
vynikajúca pomôcka pre rýchlu prípravu šalátov,zeleniny do polievok a omáčok,možnosť výberu a kombinácie rôznej zeleniny a syru.Ľahko umývateľný,nezaberá veľa miesta v priestore.Odporučala by som to do každej domácnosti.Mám len obavy či sa neopotrebujú skoro hlavné časti pri výmene disku ,čo je z umelej hmoty /tá malá západka/a hlavne nosič mohol byť z nerezu.Mám kuchynský robot s tými istými diskami,ale pre rýchlu prípravu, je to neporovnateľne vynikajúca pomôcka.Mám ten dojem,že mohla by byť lacnejšia.Zatiaľ som veľmi spokojná,odporúčala by som to každému,ale hlavne nech to vydrží.
- struha takmer vsetko, co bezne pouzivam pri vareni a priprave salatov
- najviac casu a namahy mi usetria struhace na zemiaky na pripravu zemiakovych placiek a halusiek
- jednoduche ovladanie a lahke cistenie
- velky otvor pre vhadzovanie surovin,netreba krajat na nejake extra male kusy
- velku otvor z ktoreho padaju suroviny do akejkolvek misy
- za par sekund si pripravim zdravy salat-nahadzem tam mrvku,jablko,zeler,cviklu,mozzarelu a mozem jest
- struhac na hranolky je podla mna nepouzitelny, hranolky su tenke,nerovnomerne,vela malych kuskov zemiakov a nevhodne na vyprazanie
- treba pocitat s trochu vecsim odpadom, pretoze nie je schopny pokrajat mensie kusky vzinkajuci pri krajani/struhani, ale setri tolko casu a namahy,ze mi to nevadu
-vyborny pmocnik,takyto typ som zhanala uz dlho, mam polozeny na kuchynskej linke a pouzivam pravidelne
-skoda struhaca na hranolky, ktory ma sklamal, nadstavec je tam zbytocny a asi iba do poctu a aby nalakal ludi, radsej si zemiaky na hranolky nakrajam rucne
-kvalita za prijatelnu cenu, Philips vyrobky pouzivam uz dlhe roky a stale som zatial s touto znackou spokojna
Zobrazujem 121 - 136 zo 136 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 5 6 [ 7 ]